I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Růžičková kapusta na kari
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Díratá buchta z čokoládových figurek
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Jednoduchý jogurtový ořechový /…
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Čočkové ragú
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky