I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Dobré košíčky
Kuře v kari omáčce - rychlé
Bůčkové závitky se zelím
Kuřecí řízky v listovém těstě
Rýžovo-jablečný nákyp
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Zapečené brambory se smetanou a…
Kuřecí prsíčka se žampiony
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka