I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky ze smetany
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Tvarohové koblihy IV.
Salámový dort
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Jednoduché pivní staročeské řízky
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš