I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexická polévka - Sopa de Tortilla
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Koleno v alobalu na grilu
Krkovička pečená s játry a cibulí
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Květákový salát nebo pomazánka
"Párkrole" - párkové kremrole
Vláčný velikonoční beránek
Minestrone
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci