I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americká pizza
Mřížkový dýňový koláč
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Jednoduchý jahodový koláč II.
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou