I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Béřovický králík
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Steak Chateaubriand
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
brambory v alobalu se zakysanou…
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi