I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koláč z pekla
Srbská směs (nejen) na topinky
Salát z okurek
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Kuřecí nudličky pro labužníky
Rajská polévka se špeclemi
Jahodový (ovocný) pohár
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Ukrajinský boršč
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Florentýnky
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér