I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí paprikový perkelt
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Světová pomazánka na chlebíčky
Tříbarevný tvarohový koláč
Krabí tyčinky na kari s rýží
Rajčatový salát IV.
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Krémová polévka
Kuřecí prsa s cuketou
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky