I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka
Rumové koblihy
Kuřecí čína s ananasem
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Hruškové šátečky se skořicí
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem