I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Caesar salát jako z restaurace
Slovenské rohlíky
Vepřové na houbách s fazolkami
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Italská polévka Minestrone Institutu…
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Kuřecí maso s těstovinami
Pečené kuře s čočkou beluga
Chili con carne
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles