I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zámecké brambory
Kokosky s marmeládou
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Krémová vajíčková pomazánka
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Pohádkový čokoládový dort
Bábovka z červené řepy
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží