I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sója s houbami
Plundrové těsto
Broskvový dort
Kotlíkový guláš II.
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Květáková nádivka
Fish & chips
Cuketové topinky (tousty)
chili-medové paličky
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky