I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrnečková paštika
Vynikající kapr
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Americký ořechový koláč
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Slaná bábovka s olivami
"Míša" roláda
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem