I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Vídeňské ořechové rohlíčky
Maková bábovka - bez vajec
Ledový salát s cherry rajčátky a…
Výborná pizza
Filety po italsku
Třešňová omáčka
Gratinovaný květák
Avokádové lanýže
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake