I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka II.
Salámové špízy
Drobenkové muffiny s tvarohem
Halušky podle Daniely
Dort s nutelovým krémem
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Zelená omeleta s hráškem
Krtkovy muffiny
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Polévka z medvědího česneku s pestem
Hrášková šakšuka
Zapečené brambory s masem a smetanou
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa po asijsku