I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Zeleninová polévka s rýží
Kuřecí mls
Svíčková Stroganoff
Kuřecí směs v bramborové kaši
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Ovocný koláč se žmolenkou
Avokádové lanýže
Caesar wrap
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Bublanina hrnečková
Buřty na pivě
Krtkovy muffiny
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka