I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách jinak
Salátový prívarok II.
Hummus II.
Mrkvová pomazánka extra
Pikantní gyros v housce
Pomazánka z tvrdého salámu
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Patizonová směs - bezmasá
Tvarohové lívance
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč
Smažený bílý chřest