I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemný ovocný dezert
Staročeské zelníky s bramborami
Obrácená buchta z jablek
Vařená čokoládová poleva
Citronová (pomerančová) bábovka
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Rychlá bábovka
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci