I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se sýrem
Těstoviny s houbami
Škvarkové pagáčky
Bůčková pochoutka
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Domácí vepřová šunka
Krůtí na smetaně
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Rychlá bábovka