I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Falešný vlašský salát
Bramborák rodeo II.
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Lahodná cizrna s česnekem
Brambory zapečené se zeleninou
Pečené smetanové řízky
Zelňačka III.
Špagety Carbonara
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku