I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný bůček
Kastrůlkové ražniči
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Šátečky - bezkonkurenční
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Šlehačkový koláč s rebarborou
Pikantní bramborový guláš
Výborný jahodový dort
Okoun na másle a kmínu
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku