I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s houbami
Tatarská pomazánka na topinky
Růžičková kapusta po indicku
Zdravá tortilla
Rebarborový koláč s pudingem
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Smažený bílý chřest
Caesar wrap
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Bublanina hrnečková
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku