I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Placky z kysaného zelí
Zapečené kuře na žampionech
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Výborný chléb, který se vždy povede
Losos na špenátové peřince
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Malinové / ostružinové knedlíky
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort