I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský ořechový koláč
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Karamelové hrušky
Zapečený bulgur
Ledový salát s krutony
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Přírodní plátek s fazolkami
Hovězí po burgunsku
Játrová směs se zeleninou
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci