I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný balkánský sýr III.
Velikonoční medové řezy
Klobásová pomazánka
Škvarkové placičky
Vepřová pečeně Robert
Houbová polévka II.
Plněné rohlíky jako jednohubky
Kořeněné špízy s pórkem
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Zapečená vejce po italsku
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou