I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Fazolková polévka
Salámová Pizza z listového těsta
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Krkovička pečená s játry a cibulí
Domácí gyros
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Anglická pečeně (Carvery)
Noky se špenátem a ricottou
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Kuřecí kousky ve slanině
Šátečky se špenátem a uzeným