I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí ragú s brokolicí
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Vánoční likér z ledových kaštanů
Vynikající zeleninová polévka
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Bulgurové rizoto s hlívou
Mac and cheese
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem