I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na černo
Buchta proti všem předpisům
Posvícenské koláčky
Citronová (pomerančová) bábovka
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Dobré špízy
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Salát z buřtů
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Losos s bylinkovou krustou
Květáková polévka s cizrnou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestková galetka
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Rychlé vegetariánské karí
Asijské pikantní cuketové nudle