I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodslavská řezanka
Slané tyčinky se šunkou
Bezmasé těstoviny - výborné
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Čína s vepřovým
Bramborové buchty - kynuté
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Plněná krkovička
Chlebová polévka
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…