I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Halušky se zelím a vařeným masem
Máslová bábovka
Chalupářské brambory
Fazolová polévka se zelím
Zámecká drůbeží játra
Gulášová polévka po anglicku
Pečené brambory s cibulí
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Špenátový koláč s vejci
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou