I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánové jednohubky
Rebarborový koláč
Jablečné čatní
Kuřecí směs po staročesku
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Jablková buchta II
Kuře pečené s rýží
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Vajíčková pomazánka
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Skotská vejce podle The Real Meat…
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Jemná kedlubnová polévka
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí