I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vídeňský řízek
Pařížský dort
Rybízové víno II.
Krkovička pro vítanou návštěvu
Bramborový guláš III.
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Lasagne bez bešamelu
Hrášková polévka se šunkou
Sezamové kuře v těstíčku
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Vajíčková pomazánka
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Skotská vejce podle The Real Meat…
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Jemná kedlubnová polévka
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí