I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík jako od babičky
Sýrové rohlíčky s česnekem
Vepřové na karí
Zapečená růžičková kapusta podle…
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Jednoduchá ovocná bublanina
Placičky z ovesných vloček II.
Vepřové maso v alobalu
Těstovinový salát s červenou řepou
Bramborový salát se zelenými fazolkami
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou