I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní segedínek
Jablečná buchta SUPER
Krevety středozemí
Bábovka ze zbylých bílků
"Piknik" medové kuličky - kokosové
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Řízky v klobásovém zelí
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Kuře v parmazánu se salátem
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…