I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolová polévka se zelím
Kapustové karbanátky s uzeninou
Valašské koláče - Frgále
Krůtí křídlo pečené na houbách
Zeleninový kuskus
Těstíčko jako od vietnamců
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Svěží koláč s lesním ovocem
Ovesné cookies s brusinkami
Těstoviny s rukolovým pestem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort