I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený vepřový řízek se sýrem
Bagety z pekárny
Polévka s červenou řepou
Valašské koláče - Frgále
Ořechové banánky
Adžika masovo-zeleninové ragú
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Indické kuře Tikka Masala
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Polský velikonoční bílý boršč