I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hruškový koláč II.
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Jižanské fazole s klobásou
Mazanec ze sušeného droždí
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Medovo-mléčné kuličky
Kuřecí roláda s dýní
Zapékané těstoviny s cuketou
Jednoduchá francouzská kaše
Frýdecká kotleta v alobalu
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink