I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín II.
Rychlá zelňačka III.
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Vepřový králík pečený na bylinkách
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Domácí kandovaný zázvor
Buchta z jablečného pyré
Hruškový kompot po našem
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou