I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí stehna se zeleninou
Hovězí maso na zázvoru
Mrkvová mňamka
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Karamelový krém
Italská rybí polévka „caciucco“
Pudinková bábovka mix
Hrníčkový chleba
Thajská kuřecí polévka s houbami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Bramborový koláč se zeleninou
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…