I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Lehký těstovinový salát s cherry…
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Bramborové noky s dušeným špenátem
Přírodní maso se žampiony - minutka
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Čokoládové tartaletky
Chili con carne
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles