I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexická omáčka
Americká mrkvová buchta
Vajíčka v mikrovlnce
Bramborové placky
Banánové placičky
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Řízky v klobásovém zelí
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čokoládové brownies
Čerstvé kimchi
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou