I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Podmáslový chléb - moc dobrý
Třešňovo-čokoládové muffiny
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Těstovinový salát se šunkou
Prdelačka z jelítka - jíšková
Krůtí guláš s těstovinami
Harlekýn
Lehké piškotové řezy
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek