I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Ragú z divočáka na švestkách
Mazanec z domácí pekárny
Tvarohové placky
Mexická polévka Sopa Tarasca
Celerová omeleta
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Tiramisu z pomazánkového másla
Vanilkový krém z mikrovlnky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot