I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč báby Havelkové
Jogurtová jahodová zmrzlina
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Meruňkový táč kynutý
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Pomazánka z "vepřovky"
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek