I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Svíčková Wellington
Hodolanská omáčka
Rumové kuličky II.
Netradiční rybízové řezy
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Noky se špenátem
Jednoduché staročeské plátky se…
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
French toast
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek
Nejjednodušší gratinované brambory