I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dýňový koláč
Velikonoční tvarohový mazanec
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Kokosová žmolenka (drobenka)
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Vaječné toasty
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies