I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka s kakaem
Vajíčkový salát
Kokosová roláda II.
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Kuřecí noky do polévky
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi