I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Kretské tzatziky
Cheesecake s limetkami
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Kulajda
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami