I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dunajské vlny
Rybízová buchta s čokoládou
Pomazánka z vařeného masa
Houbové lasagne
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér