I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s křenem
Zelňačka tety Vandy
Houbová omáčka II.
Pečený kapr
Ovocný salátek
Pečená zelenina - výborná
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Vanilkový krém
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake